Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TIIBETILÄINEN ÄÄNIMALJAHOITO

 

Äänihieronta eli äänimaljahoito perustuu yli 5000 vuotta vanhaan Veda-menetelmään. Idän kulttuurit uskovat että maailma luotiin alkuvärähtelystä ja että harmonisilla äänillä on parantava vaikutus.

Äänimaljahoito ei liity mihinkään uskontoon tai filosofiaan, vaan kokonaisvaltaiset hyödyt ovat kaikkien ulottuvilla, maailmankatso- muksesta tai iästä riippumatta.

 

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Se on myös hyvä lisä muihin hoitoihin, esim. hierontaan, energiahoitoon tai enkelihoitoon. Äänimaljahoito on myös ihana hoitomuoto raskaanaoleville, koska hoito tavoittaa myös pienen masuasukin turvallisesti. 

Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

 

Kuvittele, miltä lammen pinta näyttää, kun heität veteen kiven. Liikkeen aiheuttama värähtely etenee vedessä samalla tavalla kuin äänet etenevät hoidon aikana kehossa. Kun hoitaja asettaa maljan vatsasi päälle ja napauttaa sitä kevyesti iskimellä, ääni resonoi jokaisessa solussasi. Värähtely etenee kehon nesteessä, jota kehossamme on 45-75%. Ääni etenee vedessä noin 1500 metriä sekunnissa, kun ilmassa ääni etenee vain noin 350 metriä sekunnissa. Siksi äänimaljahoito on niin vaikuttava hoitomuoto solutasolta alkaen. Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatomisesti. 

 

Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot (aivosähkökäyrä) synkronoituvat harmonisiin ääniin.

 

Äänimaljahoidolla hoidetaan mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Koska ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja rentouttaa lihasta vähitellen.

Äänimaljahoidolla voi tukea mm. verenpaineen laskua, hengityksen syvenemistä, rentoutumisen tunteen lisääntymistä, unen laadun parantumista, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntymistä sekä lihasjännitysten helpottumista.

 

Äänimaljahoito tapahtuu makuuasennossa ja sen aikana ollaan vaatteet päällä. Hoidossa käsitellään sekä kehon molemmat puolet. 

Äänimaljahoidossa käytetään erikokoisia metallimaljoja. 

Kulhoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella aurassa. Raskaana olevilla käytetään kylkimakuu- ja puoli-istuvaa hieronta-asentoa. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin: ylä- ja alaraajat, vatsan ja selän alue sekä chakrat.

Värähtely kulkeutuu kehon joka soluun syvärentouttaen ja tasapainottaen.

 

Hoidon kesto on tavallisesti 45 tai 60 minuuttia. 

45 minuutin hoito vastaa jopa 3 tunnin unta!

 

Tervetuloa kokeilemaan!